Energidirektörens emeritus tankeförsök

Hemkommen från en kväll i Odd Fellow i vänskapens, kärlekens och sanningens tecken, plöjer jag nyhetssidor och facebookinlägg.

Bortsett från den totalt ointressanta uppgiften att Carl-Philip och Sofia levererat ett barn, tämligen vanligt förekommande i mänskligheten, finns intressanta facebookinlägg.

Exstatsrådet Kaplan försvaras intensivt av identitetspolitiker. Det var inte hans samröre med muslimska extremister, jihadister, antisemiter och häpnadsväckande uttalanden, som fällde honom. Nej, hävdar Per Gahrton (MP), det var judarna.

Vänstern och miljöpartister relativiserar. Kaplan är väl inget att bråka om. "Se på riksdagens tredje vice talman, sverigedemokraten Björn Söder. Där finns den verklige rasisten".

Sverigedemokraterna fick av svenska folket 13 procent i riksdagsvalet och därmed en vice talmanspost. Det kallas för parlamentarisk demokrati. Miljöpartiet fick fem procent. Statsminister Löfven (S) utsåg Kaplan (MP), med känd tvivelaktig bakgrund, till statsråd. Varför? Vilka tvingade honom till det?

20. apr, 2016